The Basic Principles Of خواص عناب
The Basic Principles Of خواص عناب
Blog Article
همچنین برای آشنایی با نحوه تهیه دمنوش عناب هم میتوانید به مقاله طرز تهیه دمنوش عناب مراجعه کنید.
ترکیبات ساپونینی و فلاونوئیدها موجود در عناب بر پیامرسانهای عصبی تأثیر داشته و با ترشح سرتونین، موجب آرامش اعصاب میشوند.
زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن شهوت و غرایز جنسی میشود.
عناب آرامشبخش و ضد بد خلقی بوده و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب میشود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده میکنند.
انشالله در پستهای آتی باغ ایران، درخصوص دمنوشهای عناب هم آموزش میذاریم و هم از خواصشون میگیم.
هرگونه نشر ، بازتولید یا بازنشر تمام یا بخشی از محتوای سایت بازده بدون کسب مجوز، غیرقانونی است و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
عناب تازه و خشک هر دو از منابع بسیار خوب برای تامین ویتامین ث هستند. صد گرم عناب تازه حدود ۶۹ میلیگرم ویتامین ث دارد که ۱۱۵ درصد یعنی بیش از میزان مصرف توصیه شده در روز است.
میوهٔ زیتونی شکل عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی میباشد در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک میخورد.
برای درمان کهیر و خارش های پوستی ۱۰ تا ۵۰ عدد عناب (بستگی به سن فرد و شدت بیماری آن دارد) کمی کوبیده در آب جوشانده صاف نموده صبح ناشتا میل عناب برای یبوست شود.
امروزه اینکار را بهشیوه صنعتی و با دستگاههای میوه خشککن نیز انجام میدهند.
میوه عناب تازه و خشک در طب سنتی برای بهبود هضم غذا استفاده می شود؛ یک مطالعه نشان می دهد که مصرف روزانه عناب به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و احتمال تجمع سموم در روده ها را کاهش می دهد.
میوه عناب سرشار از انواع ویتامینها، مواد معدنی و… بوده که همگی برای سلامتی بدن ضروری و مفید هستند.
عناب به دلیل ارزش غذایی خوبی که دارد، بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
عناب تازه حاوی مقادیر مناسبی از ویتامین A ، ویتامین C و پتاسیم است که ضمن پیشگیری و درمان سرماخوردگی می تواند برای درمان سرفه هم مفید باشد